Γενική Πλοήγηση
Νέα & Ειδήσεις
Προβαλλόμενες εταιρίες
Κατηγορίες
Δελτία τύπου

Η διεθνής έκθεση για το ξύλο υποδέχεται ξένους και ελληνικούς φορείς και επιχειρηματίες στην Αθήνα

Η οικολογική δόμηση για άλλη μια φορά αποτελεί το επίκεντρο στην 4η διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης για το ξύλο και τα υλικά επιπλοποιίας, Medwood, η οποία πραγματοποιείται από 29/3 έως 01/04/12 στο Metropolitan Expo.

Όπως σε κάθε διοργάνωση, η Medwood καινοτομεί με παράλληλες εκδηλώσεις (ελεύθερη είσοδος) για αρχιτέκτονες, μηχανικούς, designers, εμπόρους δομικών υλικών ξύλου, χρωμάτων, μηχανημάτων, εργαλείων, υλικών επιπλοποιίας, και ιδιώτες που αναζητούν καινοτομίες και οικολογικές επιλογές. Kατά τη διάρκεια της έκθεσης θα κληρωθούν δώρα όπως σειρές/εγκυκλοπαίδειες με έργα αρχιτεκτονικής κλπ.

H έκθεση υποστηρίζεται από τις Πολυτεχνικές Σχολές Ελλάδας και Αυστρίας, από επίσημους φορείς όπως είναι ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος και από κλαδικά μέσα του χώρου.

Περισσότερες πληροφορίες: www.medwood.gr

Η FURNIDEC BUSINESS ΑΛΛΑΖΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Η σημαντικότερη και πληρέστερη επαγγελματική έκθεση στο χώρο του επίπλου, αλλάζει ημερομηνία, ανταποκρινόμενη στο αίτημα των επιχειρήσεων του κλάδου, με στόχο τη μεγαλύτερη προσέλκυση εκθετών & επισκεπτών.

Από τις 2 -5 Μαρτίου η FURNIDEC BUSINESS θα αποτελέσει τον υπ’αριθμόν ένα προορισμό των επαγγελματιών του κλάδου του επίπλου.

Στην επιτυχέστερη διοργάνωση της Furnidec Business,θα συμβάλει τα μέγιστα, η νέα συνεργασία της ΗΕLEXPO με την εταιρία διοργάνωσης εκθέσεων ΡΟΜΒΟΣ.

Αποκλειστικά για επαγγελματίες, η FURNIDEC BUSINESS αποτελεί εδώ και χρόνια αποδεδειγμένα μία πραγματική συνάντηση κορυφής σχεδιαστών , κατασκευαστών και επιχειρηματιών.

Με πρόκληση στην κρίση, οι επαγγελματίες του επίπλου συμμετέχουν ακόμη πιο ενεργά και αποφασιστικά στη FURNIDEC BUSINESS αναζητώντας νέες αγορές, λύσεις σε ζητήματα παραγωγής και διάθεσης των προιόντων τους επιλέγοντας την πελατειακή τους βάση.

Με ανανεωμένη διάθεση και πολυάριθμες συμμετοχές η 6η FURNIDE CBUSINESS αποτελεί τον must προορισμό για τους επαγγελματίες του χώρου του επίπλου.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
FURNIDEC
Medwood 2012:
 
 
Προβληθείτε εδώ
 

Το έπιπλο του Internet
Δ. Γούναρη 11 | Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310708795 | Fax: 2310708795
Designed & Developed by: 2easy web applications